DESPRE COMPANIE

Balcom Agro Grup este o companie cu peste 10 ani de activitate pe piața Republicii Moldova. Desfășurăm activități de colectare   a produselor agricole, în special a fructelor şi legumelor.

 

Compania Balcom Agro Grup vrea să ofere fructe gustoase și sănătoase , de o înaltă calitate la un preț competitiv și rezonabil. Pentru aceasta compania departe de aglomerația și poluarea orașelor mari , a găsit locul perfect pentru plantațiile sale în raionul Ștefan Vodă  satul Tudora. Acolo plantațiile Balcom Agro Grup acoperă o suprafață  de peste 20 de hectare. La moment întreprinderea are plantate 16,6 ha de viţă de vie struguri de masă şi 11,18 ha de prun, mere 7,21 ha. Pentru a proteja plantațiile de fenomenele naturii compania a instalat sistemul antigrindină.  Compania şi-a creat relaţii bune de colaborare cu clienţi din Rusia şi Belorusia. Preponderenţa majoră ca cotă de export a întreprinderii este deţinută de Rusia. Compania dispune de depozit frigorific pentru păstrarea fructelor şi legumelor, pentru transportarea lor ulterioară peste hotare.
Piaţa de desfacere pentru SRL „Balcom Agro Grup” reprezintă piaţa externă, în special piaţa ţărilor CSI, cu preponderenţă Rusia şi Belorusia, cu care are deja  încheiate contracte de comercializare a fructelor şi legumelor.